Maksutavat


VA-LO on valaisimien verkkokauppa, jonka tarkoituksena on toimittaa valaisimet suoraan kotiisi. Verkkokaupassa voit valikoida haluamasi tuotteet ostoskoriin ja tilata ne vaivattomasti kotiin saakka. Voit maksaa ostoksesi omassa verkkopankissa, luottokortilla tai laskulla. Mistään edellä mainitusta maksutavasta ei veloiteta asiakkaalta lisäkuluja. Svea Payments Oy tomii maksupalveluntarjoajana verkkopankki- ja luottokorttimaksuissa. 

Tuotteidemme hinnat perustuvat valmistajien suositushintoihin. Seuraamme alan hintatasoa aktiivisesti ja päivitämme tuotteidemme hintoja usein, jotta voimme tarjota tuotteet asiakkaillemme mahdollisimman kilpailukykyiseen hintaan. Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron. Maksupalveluntarjoaja (verkkopankki- ja luottokorttimaksut) Svea Payments Oy on Finanssivalvonnan valvonnan alainen maksulaitos ja toimii maksupalveluntarjoajana kauppiaille. Svea Payments välittää asiakkaan (kuluttaja, yritys tai yhteisö) maksuja kauppiaalle. Maksu voidaan toteuttaa Svea Paymentsin maksupalvelussaan tukemilla tai tuottamilla maksutavoilla, jotka kauppias on sopinut ottavansa Svea Payments palvelun kautta käyttöönsä. Kauppias saa tiedon onnistuneesta maksusta välittömästi.

MAKSAMINEN VERKKOPANKISSA
Voit maksaa ostoksesi suoraan omassa verkkopankissasi. Pankin verkkopalvelussa vastaanottajana näkyy Svea Payments Oy. Maksu tilitetään kauppiaalle. Verkkopankilla maksamisesta ei veloiteta asiakkaalta mitään lisäkuluja. Voit maksaa ostoksesi seuraavilla verkkopankeilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Ålandsbanken, Handelsbanken, Säästöpankki, Aktia, Nooa, Pop-pankki ja S-pankki.

MAKSAMINEN LUOTTOKORTILLA
Voit maksaa ostoksesi seuraavilla luottokorteilla: VISA, VISA Electron, Mastercard ja Eurocard. Luottokortilla maksamisesta ei veloiteta asiakkaalta mitään lisäkuluja. Korttimaksujen osalta Svea Payments Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Reklamaatiotapauksissa voit ottaa yhteyttä kauppiaan asiakaspalveluun osoitteeseen info@va-lo.fi.