Maksutavat


VA-LO on valaisimien verkkokauppa, jonka tarkoituksena on toimittaa valaisimet suoraan kotiisi. Verkkokaupassa voit valikoida haluamasi tuotteet ostoskoriin ja tilata ne vaivattomasti kotiin saakka. Voit maksaa ostoksesi omassa verkkopankissa, luottokortilla tai laskulla. Mistään edellä mainitusta maksutavasta ei veloiteta asiakkaalta lisäkuluja. Suomalainen Maksuturva Group Oy tomii maksupalveluntarjoajana verkkopankki- ja luottokorttimaksuissa. Svea Ekonomi toimii maksupalveluntarjoajana maksaessasi laskulla. 

Tuotteidemme hinnat perustuvat valmistajien suositushintoihin. Seuraamme alan hintatasoa aktiivisesti ja päivitämme tuotteidemme hintoja usein, jotta voimme tarjota tuotteet asiakkaillemme mahdollisimman kilpailukykyiseen hintaan. Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron. Maksupalveluntarjoaja (verkkopankki- ja luottokorttimaksut) Maksuturva Group Oy (Maksuturva) on Finanssivalvonnan valvonnan alainen maksulaitos ja toimii maksupalveluntarjoajana kauppiaille. Maksuturva välittää asiakkaan (kuluttaja, yritys tai yhteisö) maksuja kauppiaalle. Maksu voidaan toteuttaa Maksuturvan maksupalvelussaan tukemilla tai tuottamilla maksutavoilla, jotka kauppias on sopinut ottavansa Maksuturvan palvelun kautta käyttöönsä. Kauppias saa tiedon onnistuneesta maksusta välittömästi.

MAKSAMINEN VERKKOPANKISSA
Voit maksaa ostoksesi suoraan omassa verkkopankissasi. Pankin verkkopalvelussa vastaanottajana näkyy Maksuturva Oyj. Maksu tilitetään kauppiaalle. Verkkopankilla maksamisesta ei veloiteta asiakkaalta mitään lisäkuluja. Voit maksaa ostoksesi seuraavilla verkkopankeilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Ålandsbanken, Handelsbanken, Säästöpankki, Aktia, Nooa, Pop-pankki ja S-pankki.

MAKSAMINEN LUOTTOKORTILLA
Voit maksaa ostoksesi seuraavilla luottokorteilla: VISA, VISA Electron, Mastercard ja Eurocard. Luottokortilla maksamisesta ei veloiteta asiakkaalta mitään lisäkuluja. Korttimaksujen osalta Maksuturva Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Reklamaatiotapauksissa voit ottaa yhteyttä kauppiaan asiakaspalveluun osoitteeseen info@va-lo.fi.