Tietosuojaseloste


Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et anna henkilötietojasi. Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus. Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

Käytännössä keräämme henkilötietojasi, jotta sinä voit suorittaa ostoksesi turvallisesti ja inspiroitua sisustamisesta uutiskirjeen tilaamalla. Henkilötiedot sisältävät antamisia tietoja itsestäsi, kuten nimen ja yhteystietosi. Pidämme kaikki antamasi henkilötiedot turvassa ja noudatamme tietosuojalakia. Voit huoletta luottaa siihen, että tietosi ovat turvassa meillä. Alla erittelemme henkilötietoihin liittyvät käyttötarkoitukset.

Henkilötietojen kerääminen ostosten käsittelyyn

Ostaessasi VA-LOn verkkokaupasta tuotteita, tarvitsemme nimen ja osoitetietosi, jotta voimme lähettää paketin turvallisesti perille. Pyydämme sähköpostiosoitteesi sen vuoksi, että voit seurata, missä tilaamasi tuote menee ja tarvittaessa voimme olla yhteydessä sinuun, mikäli tuotteen tilauksessa ilmenee ongelmia. Pyydämme puhelinnumeroasi tilausvaiheessa, jotta voimme olla sinuun yhteyksissä tuotteeseen tai toimitukseen liittyvissä kiireellisissä asioissa. 

Henkilötietojasi säilytetään niin kauan, että ostotapahtuma on suoritettu loppuun ja tilaamasi tuote saapunut perille. Säilytämme henkilötietojasi verkkokaupassa viiden vuoden ajan, mahdollisten reklamaatiotapahtumien vuoksi, jonka jälkeen tiedot poistetaan. Sähköpostiarkistossa ja kirjanpitoaineistossa tietoja säilytetän seitsemän vuoden ajan. 

Jaamme henkilötietosi ainoastaan tuotteen ostotapahtuman kannalta välttämättömille osapuolille. Henkilötietojasi vastaanottavat: yrityksemme ja sen työntekijät, maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun sekä kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle.

Henkilötietojen kerääminen uutiskirjeen tilaajilta 

Lähetämme kuukausittain uutiskirjeen tilaajille sähköpostitse verkkokauppaamme liittyviä uutisia, tarjouksia ja muuta sisustusaiheista sisältöä. Uutiskirjeen lähettämistä varten tarvitsemme ainoastaan sähköpostiosoitteen, jotta uutiskirje tulee tilaajalle perille. Uutiskirjeen tilaaminen tapahtuu tilaajan omasta tahdosta ja sähköpostilistalta voi poistua milloin tahansa.

Lähetämme jokaisessa uutiskirjeessä tiedot, miten uutiskirjeen tilaamisen voi lopettaa ja näin ollen sähköpostilistalta poistua. Sähköpostiosoitteesi säilytetään niin kauan, kun olet uutiskirjeen tilaaja. Kun lopetat uutiskirjeen tilaamisen, poistamme uutiskirjeen lähetystä varten antamat tiedot rekisteristä. 

Tilaamalla uutiskirjeen, annat meille suostumuksesi käyttää antamaasi yhteystietoa sähköiseen markkinointiin. Emme myy yhteystietojasi kolmansille osapuolille, emmekä käytä niitä muuhun kuin yllä mainittuun tarkoitukseen.  

Sinun oikeudet

Sinulla on seuraavat oikeudet:
- oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
- oikeus tietojen oikaisemiseen
- oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
- oikeus vastustaa käsittelyä
- oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)
- oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

Tietosuojarekisterin ylläpitäjä ja yhteyshenkilö

VA-LOn tietosuojarekisteriä ylläpitää Be Creations Oy. Sinulla on oikeus tietää, mitä henkilötiedoillasi tehdään ja mikäli haluat kysyä meiltä tarkemmin henkilötiedoistasi, voit osoittaa kysymykset osoitteesseen info@va-lo.fi

Päivitetty: 23.5.2018