Mistä on luonnollinen sisustus tehty?


Vihdoin se on täällä, kesä! Pitkän talven jälkeinen vehreä nurmikko, auringon paiste ja raikas kesäinen tuoksu tuntuvat todella ihanilta. Kotona voi kävellä paljain varpain ja parvekkeelle istutetut kasvit vihertävät. Mikä onkaan sen parempaa? 

 

Kun kesän aistii ulkona, on aika fiilistellä kesän tuntua myös sisällä. Kesä ja luonto saavat ehdottomasti näkyä sisustuksessa. Mistä luonnollinen sisustus sitten syntyy? Luonnollinen sisustus syntyy luonnonmateriaaleista, erilaisista tekstiileistä ja vehreydestä. Yhdistelemällä erilaisia luonnollisia elementtejä sisustuksessa voit saada aikaan vanhanajan romanttisen tunnelman. Toisaalta, jos kaipaat vain ripausta luonnollisuudesta, kannattaa valikoida vain muutama elementti, mitä käyttää maltillisesti. Esimerkiksi puun käyttö sisustuksessa on helppo tapa luoda luonnollinen vaikutelma. 

 

Yllä oleva Woody pöytävalaisin edustaa tyylikästä suomalaista designia. Puinen varsi on harmoniassa muiden kodin pintojen ja värien kanssa. Luonnollisen vaikutelman luovat myös eläväpintaiset materiaalit. Pehmeän villan tuntuma, karhea puu tai esimerkiksi viherkasvit saavat aikaan kotoisan ja raikkaan tunnelman. Väreissä kannattaa suosia ruskean, harmaan ja vaalean eri sävyjä. Myös vihreä toimii, erityisesti jos haluat luoda metsänraikkaan tunnelman. Yhdistele materiaaleja ja värejä rohkeasti ja annan kodille tunnelmallinen, omannäköinen ilme.  

Bristol pöytävalaisinta löytyy valikoimistamme viidellä eri värillä, joista erityisesti tummapuu sekä betoninväri luovat kotiin luonnollisen ilmeen. Luonnollisesta sisustuksesta saattaa tulla mieleen maalainen, mökkimäinen mielikuva. Luonnolliset elementit voi kuitenkin hyvin yhdistää myös moderniin tyyliin. Oman maun ja tyylin rajoissa luonnollista tyyliä voi yhdistellä sisustukseen kuin sisustukseen. Kun värimaailma on harmoninen, voit rohkeasti ottaa elementtejä useammasta tyylisuuntauksesta. Tänä vuonna trendikästä onkin rohkea ja persoonallinen sisustus. Nauti kesästä, lämmöstä ja inspiroidu luonnosta! 

 

Hae siis rohkeasti inspiraatiota luonnosta ja anna luonnon näkyä kotona. Matta tummanvihreä Ball seinävalaisin on kuin suoraan suomalaisesta havumetsästä. Yhdistettynä puiseen yöpöytään, villaiseen päiväpeittoon ja maltillisiin värisävyihin, Ball seinävalaisin viimeistelee tyylikkäästi luonnollisen makuuhuoneen sisustuksen. Luonnollinen sisustus syntyy myös helposti itse tehtynä. DYI- versio vaatii kuitenkin hieman enemmän luovuutta ja kävelyretkiä metsän uumeniin.

Blogin valaisimet


Kommentoi


Huomaathan, että ylläpito hyväksyy kommentit, ennen niiden julkaisua.