Tuunaa kotisi kesäkuntoon!


Toukokuussa kesän merkit ilmoittavat tulostaan ja on vihdoin aika avata terassikausi! Mikä onkaan ihanampaa, kuin istuskella (ehkä vielä viltin alla) auringon alla ulkoilmassa ja nauttia lämpenevistä päivistä? Näillä vinkeillä teet kesän odotuksesta tuplasti hauskempaa!

Vaihda kevyempään kalustoon

Kun kesä on tulossa ja kevätsiivous on jo tehty, on aika vaihtaa kodin kalusto kevyempään. Laita kauneimmat kukkaset esille kesäiseen ruukkuun, vaihda verhot vaaleampiin sävyihin ja anna luonnon valon tulvia kotiisi. Pihan tai parvekkeen valmisteleminen kesäkuntoon alkaa myös olla ajankohtaista- anna luovuutesi kukoistaa ja sisusta ulkotilat niin viihtyisäksi, että vilpoisessakin istuskelu tuntuu miellyttävältä.

Anna kotisi vihertää

Nyt jos milloinkaan on täydellinen hetki antaa kesän vihertää myös kotona. Hanki kesäkukkia, yrttejä ja viherkasveja ja anna kotisi elävöityä. Kasvit luovat kodikkuuden tunteen, raikastavat ilman ihanalla tuoksulla ja piristävät mieltä kauneudellaan. Asettele kasvit näkyville paikoille ja muista helliä niitä riittävällä vedellä ja valolla.

Nauti lämpenevistä kevätilloista

 Vietä aikaasi ulkoilmassa niin paljon kuin mahdollista. Sisällä oleilemisen sijaan lähde ulos. Laita myös parvekkeesi käyttökuntoon ja nauti vaikkapa kupillinen kaakaota viltin alla. Muista kuitenkin pukeutua lämpimästi, jotta vältyt kevätflunssalta. Nauti jokaisesta lämpimästä päivästä täysin mitoin. Istuskele pihalla, kuoki omaa maata, heitä talviturkki, mene piknikille tai vietä iltaa terassilla ystävien kanssa. Mitä ikinä teet, muista nauttia, sillä tätä on odotettu pitkä pimeä talvi!

 

Tämän blogin valaisimet 

 


Kommentoi


Huomaathan, että ylläpito hyväksyy kommentit, ennen niiden julkaisua.