Piristä kotia näillä kevään suosikkiväreillä


Kevät tulee, jipppii!! Kevät on ihanaa aikaa, sillä vihdoin kaikki alkaa hiljalleen heräämään eloon ja myös oma kokeilunhalu ja leikkimielisyys pääsevät valloilleen. Kevään trendien eräs tärkeä teema on valoisuus ja vaaleus.

Vaalea sisustus on klassikko ja toimii aina. Vaaleaan sisustukseen on myös helppo yhdistää raikkaita ja pirskahtelevia värejä kontrastiksi, jolloin kodin ilme muuttuu nopeasti iloisen keväiseksi. Kevään suosikkiväreistä mintunvihreä ja pehmeä punainen piristävät vaaleaa ilmettä hyvin. Kuvan minttuinen pöytävalaisin on nimeltään Cap. Valaisinta löytyy  valikoimastamme usealla eri värillä. 

Kauniit punaisen sävyt näkyvät myös kevään sisustustrendeissä. Heleä ja pehmeä punainen on helppo yhdistää valkoiseen ja mustaan. Vaaleilla punaisen sävyillä saa helposti aikaan kodikkaan ja lämpöisen tunnelman. 

Murrettu punainen värisävy pienissäkin yksityiskohdissa luo raikkaan, mutta lämpimän kontrastin kodin ilmeeseen. Kokeile värien käyttöä alkuun pienten yksityiskohtien avulla, esimerkiksi pienet tekstiilit, kuten koristetyynyt ovat pieni, mutta tehokas tapa tuoda väriä kotiin.

Luonnollisemmat versiot punaisesta ovat erilaiset ruskean ja beigen sävyt, jotka toimivat myös erinomaisesti sisustuksessa. Kuvan kauniin kuparin värinen Ball kattovalaisin kahvalla on tyylikäs ja näyttävä valinta. Kuparin värinen valaisin tuo kotiin toivottua piristystä ja toimii valaisimen lisäksi erinomaisena sisustuselementtinä.

  

Sisustuksessa värien kanssa on hyvä toimia harkitusti. Kannattaa valita muutama suosikkiväri ja yhdistellä niitä luonnollisten vaaleiden tai tummien värien kanssa. Värit piristävät ihanasti kotia, joten värien kanssa leikittely on ehdottomasti suositeltavaa. Mitkä ovat sinun suosikkivärisi tänä keväänä? 

Blogin valaisimet 


Kommentoi


Huomaathan, että ylläpito hyväksyy kommentit, ennen niiden julkaisua.