Helppoja sisustusvinkkejä makuuhuoneen stailaamiseen


Kevät tekee tuloaan ja valoisat päivät piristävät ihanasti mieltä. Raikkaalla ulkoilmalla kannattaa reippailla ja nauttia auringon tarjoamasta D-vitamiinista. Kauniin kevätpäivän päätteeksi on kuitenkin ihana kierähtää lämpimän peiton alle ja nauttia makoisista unista, tyylistä tinkimättä. Kevään tyylikkäät makuuhuoneet syntyvät helpoista pienistä nikseistä, joiden avulla voit sisustaa makuuhuoneesi suosikki tyylisi mukaisesti.Tässä on meidän vinkit kevään kauneimpiin makuuhuoneen tyyleihin.

1. Retrohenkinen makuuhuone

Retro sisustus yhdistää vanhanajan elementtejä nykyaikaiseen tyyliin. Saadaksesi retrohenkisen sisustuksen omaan kotiisi kaiva esille perinnöksi saatuja huonekaluja, kirpputori löytöjä tai vaikkapa käsintehtyjä täkkejä ja yhdistä ne uuteen tyylikkääseen muotoiluun. Vanha ja kulunut saa näkyä, joten kalusteen kunnostaminen kannattaa tehdä alkuperäisyyttä vaalien. Menneen ajan fiilistelyssä saa ja kannattaa olla luova- persoonallisuus saa näkyä sisustuksessa. 
Kuvan makuuhuoneessa kohtaavat murretut sävyt, upea vanhanaikainen tyyli ja yksinkertainen sisustus. Nykyaikaisen tunnelman luo tyylikäs musta Benny Frandsenin Ball Double- lattiavalaisin. 

2. Vaalea unelma

Vaalea unelma syntyy vaalean eri sävyistä ja pehmeistä kankaista, jotka yksinkertaisuudellaan luovat houkuttelevan makuuhuoneen sisustuksen. Mikäli haluat makuuhuoneeseen pehmeät hattaran värit, kannattaa sänky vuorata tyynyillä ja varmistaa, että värisävyt ovat sopusoinnussa keskenään. Kaikki pehmeät vaaleat värit sopivat, mutta kannattaa kuitenkin pysytellä yhdenmukaisessa tyylissä, esimerkiksi valitsemalla kaksi hallitsevaa väriä. Makuuhuoneessa saa korostua vaaleat ja läpikuultavat värit, mutta muista kuitenkin asentaa pimennysverho tai rullaverho ikkunan eteen, mikäli olet herkkäuninen. 
Kuvan houkuttelevan makuuhuoneen sisustuksen takana on lifestyle bloggari Marjut Keski-Korpi /lovingwhitestyle.fi. Kauniit vaaleat värit ja ihanan pehmoisat materiaalit kutsuvat makoisille unille. Tyylin kruunaa valkoisista ankan höyhenistä valmistettu Noah- kattovalaisin, joka takaa makuuhuoneeseen tunnelmaan sopivan valaistuksen.  

3.  Raikkaan minttuiset unet

Keväinen ja raikas makuuhuoneen sisustus sopii erityisesti niille, jotka kaipaavat uutta piristystä kotiinsa. Raikkaat sävyt syntyvät luonnollisista väreistä, joita yhdistelemällä kotisi saa uuden pirteän ilmeen. Vihreä on joka kevään ehdoton piristys ja sillä luot kotiisi eloisan vaikutelman. Myös muut luonnon värit ja materiaalit, kuten puiset kalusteet luovat keväisen tunnelman. Mikäli kevät saa sinut täysin villiintymään, kannattaa istuttaa uusi viherkasvi jo hyvissä ajoin piristämään arkeasi. 
Tässä makuuhuoneessa raikas mintun väri yhdistyy erilaisiin materiaaleihin ja muotoihin. Yhdenmukainen värimaailma ja tyylikkäät kalusteet luovat leikittelevän, mutta tyylikkään tunnelman makuuhuoneeseen. Puisella pohjalla varustettu RISE seinävalaisin on Marianne Andersenin suunnittelema ja Normann Copenhagenin valmistama. Mikä näistä kolmesta makuuhuoneesta on sinun suosikkisi? 

Kolmen makuuhuoneen valaisimet

 

 

 

Haluaisitko saada sisustusvinkit ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi ensimmäisenä? Liity VA-LOn ystäväksi ja saat uutiskirjeemme noin kerran kuukaudessa.

 

 

 


Kommentoi


Huomaathan, että ylläpito hyväksyy kommentit, ennen niiden julkaisua.