Hyggeilyä kotona


HYGGE- tuo ihanan rauhallinen ja kiireetön nautiskelun hetki.. Hyggeilyä on vaikeaa pukea sanoiksi, mutta jokainen tietää, kun on hyggeillyt. Me rakastamme hyggeilyä ja haluamme jakaa omat parhaat hyggeily hetket tässä.

Lukuhetki viltin alla sunnuntaina

Ahh! Viikonloppu! Kun arjen askareista, pitkästä työviikosta ja aikaisista herätyksistä on selvitty, on aika ottaa rennosti ja nauttia vapaa-ajasta. Lauantai menee puuhastellessa kodin askareitten parissa, mutta sunnuntai on lepoa varten. Ihanaa, kun voi nukkua myöhään ja nautiskella aamupalaa rauhassa. Mikä onkaan parempaa, kun istahtaa pehmeälle sohvalle kahvikuppi kädessä ja nauttia olosta! 

Kuvassa TRIBUN lattiavalaisin.

Kynttilöiden polttelu iltasella

Kun ulkona on pimeää tai vettä sataa kaatamalla, kuuluu silloin ottaa kaikki irti hyvästä olosta sisällä. Kynttilöiden polttaminen tai himmeä valaistus luovat parhaan tunnelman. Myrskyisen sään fiilistely peiton alta tuntuu ihanalta, eikä sateen ropina kattoa vasten haittaa ollenkaan. 

Kuvassa  TWO OF US pöytävalaisin. 

Illallinen parhaimpien ystävien seurassa

Hyggeily on myös hyviä ystäviä ja nautintoa. Ystäville kannattaa varata aikaa, jotta kuulumiset voidaan vaihtaa rauhassa ja kiireettömästi. Yhteinen illallinen hyvien ystävien kanssa on sitä laatuaikaa. Rakkaudella valmistettu illallinen ja viimeisen päälle katettu ruokapöytä tekevät yhdessäolosta entistä nautinnollisempaa. 

 Kuvassa BELL kattovalaisin.

Kukat

Arjen keskelle piristystä kotiin tuo tuore kukkakimppu. Kiitä itseäsi viikon aherruksesta ja palkitse itsesi valitsemalla kaupasta kaikkein kaunein kimppu. Kotona voit asetella kukat näkyvälle paikalle ja antaa kodin täyttyä kukkien tuoksulla. Kaunis koti ja kaunis mieli. Hyggeily on ihanaa! 

Kuvassa PEACE PLEASE pöytävalaisin.

 

BLOGIN VALAISIMET

 

 


Kommentoi


Huomaathan, että ylläpito hyväksyy kommentit, ennen niiden julkaisua.